DWDD gemist? Henny Vrienten zingt Carnaval

DWDD gemist? Henny Vrienten zingt Carnaval

DWDD gemist? Henny Vrienten zingt Carnaval In de laatste aflevering in van de muziekrubriek 'Songs in the Key of Life' zingt Henny Vrienten een nummer van Stevie Wonder. Deze blinde grootheid bracht in 1974 een gelijknamig album uit. Henny Vrienten koos voor de afsluiting van de rubriek een lied met 'de dood' als thema. Trijntje Oosterhuis presenteert nieuwe single 'Dit is voor mij' Bekijk deze video » Raccoon primeurt nieuwe single De held en de lul Bekijk deze video » YUNG DWDD: Songfestival Emma zoekt naar punten voor Duncan Laurence Bekijk deze video »
Muziek

In de laatste aflevering in van de muziekrubriek 'Songs in the Key of Life' zingt Henny Vrienten een nummer van Stevie Wonder. Deze blinde grootheid bracht in 1974 een gelijknamig album uit. Henny Vrienten koos voor de afsluiting van de rubriek een lied met 'de dood' als thema.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? Henny Vrienten zingt Carnaval of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: de wereld draait door, dwdd, henny vrienten, Songs in the key of life

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.