Samenvatting Engeland - Noorwegen (EK vrouwenvoetbal)

Samenvatting Engeland - Noorwegen (EK vrouwenvoetbal)

Samenvatting <em>Engeland - Noorwegen</em> (EK vrouwenvoetbal) Lees hier hoe je alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen kunt volgen bij Gids.tv. Noorwegen is een groot land in het vrouwenvoetbal, maar maandag was daar niets van te zien in de EK-wedstrijd tegen gastland Engeland. De Engelsen, die onder leiding staan van Sarina Wiegman, veegden de vloer aan met Noorwegen. Na negentig minuten prijkte een eindstand van 8-0 op het scorebord. Het niveau van de Noren was dan ook uitermate bedroevend. Bekijk de samenvatting van Engeland - Noorwegen hierboven. Hier kun je het speelschema van het EK Vrouwenvoetbal bekijken. Bekijk ook Samenvatting Frankrijk - Italië (EK Voetbal voor vrouwen) Bekijk deze video » Samenvatting Oostenrijk - Noord-Ierland (EK vrouwenvoetbal) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Engeland - Noorwegen (EK vrouwenvoetbal)

Lees hier hoe je alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen kunt volgen bij Gids.tv.

Noorwegen is een groot land in het vrouwenvoetbal, maar maandag was daar niets van te zien in de EK-wedstrijd tegen gastland Engeland. De Engelsen, die onder leiding staan van Sarina Wiegman, veegden de vloer aan met Noorwegen. Na negentig minuten prijkte een eindstand van 8-0 op het scorebord. Het niveau van de Noren was dan ook uitermate bedroevend.

Bekijk de samenvatting van Engeland - Noorwegen hierboven. Hier kun je het speelschema van het EK Vrouwenvoetbal bekijken.

Actuele video's

Meer actuele video's