Familie Gillis: massa is kassa: Nicol gooit Ruud onder de bus bij baas Peter

Familie Gillis: massa is kassa: Nicol gooit Ruud onder de bus bij baas Peter

Dinsdag 12 juli 2022 om 12:22

Nicol is niet de alleraardigste voor Ruud, dat weten we inmiddels. Ze is absoluut niet te spreken over het werk dat hij met de pipowagens gedaan heeft: "Dit kan toch helemaal niet? Ik zie nog geen gordijnen!" Voor de zekerheid belt ze haar man ook nog even: "God, dit kost alleen maar geld zo! Ik word er wel foxwild van hé?!"

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: Nicol gooit <em>Ruud</em> onder de bus bij baas Peter Nicol is niet de alleraardigste voor Ruud, dat weten we inmiddels. Ze is absoluut niet te spreken over het werk dat hij met de pipowagens gedaan heeft: "Dit kan toch helemaal niet? Ik zie nog geen gordijnen!" Voor de zekerheid belt ze haar man ook nog even: "God, dit kost alleen maar geld zo! Ik word er wel foxwild van hé?!" Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hierboven.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's