Raymond Mens over onderzoek naar Donald Trump: "Republikeinen willen commissie aftuigen"

Raymond Mens over onderzoek naar Donald Trump: "Republikeinen willen commissie aftuigen"

In de Verenigde Staten is een speciale commissie nog altijd bezig met een uitgebreid onderzoek naar de voormalige president Donald Trump en zijn rol in de Capitoolbestorming van 6 januari 2021. Er is haast bij, want de Republikeinen stevenen af op een grote overwinning bij de midterms in november - en zij willen de commissie "aftuigen", aldus Raymond Mens.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Raymond Mens</em> over onderzoek naar <em>Donald Trump</em>: &quot;Republikeinen willen commissie aftuigen&quot; In de Verenigde Staten is een speciale commissie nog altijd bezig met een uitgebreid onderzoek naar de voormalige president Donald Trump en zijn rol in de Capitoolbestorming van 6 januari 2021. Er is haast bij, want de Republikeinen stevenen af op een grote overwinning bij de midterms in november - en zij willen de commissie "aftuigen", aldus Raymond Mens. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. HeksenjachtVolgens de Republikeinse partij is de commissie namelijk bezig met een heksenjacht op de voormalige president - terwijl het voor het grootste deel van de wereld klip en klaar is dat Trump met zijn bizarre Tweets de aanval op het Capitool ontketende. Mens vertelt dat de commissie in ieder geval al veel sterke informatie boven tafel heeft weten te krijgen, maar het is nog maar de vraag wat hier uiteindelijk mee gebeurt. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Raymond Mens over onderzoek naar Donald Trump: "Republikeinen willen commissie aftuigen"

Heksenjacht
Volgens de Republikeinse partij is de commissie namelijk bezig met een heksenjacht op de voormalige president - terwijl het voor het grootste deel van de wereld klip en klaar is dat Trump met zijn bizarre Tweets de aanval op het Capitool ontketende. Mens vertelt dat de commissie in ieder geval al veel sterke informatie boven tafel heeft weten te krijgen, maar het is nog maar de vraag wat hier uiteindelijk mee gebeurt.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV