Burgemeester van Valkenburg Daan Prevoo haalt uit naar overheid: "Vergoed 100 procent!"

Burgemeester van Valkenburg Daan Prevoo haalt uit naar overheid: "Vergoed 100 procent!"

Woensdag 13 juli 2022 om 07:17

De regering lijkt al genoeg hoofdpijndossiers te hebben, maar op de achtergrond speelt er nóg een waar maar weinig mensen van op de hoogte zijn. Daan Prevoo, burgemeester van Valkenburg, vertelt namelijk dat de schade van de overstroming van een jaar geleden nog altijd niet is afgehandeld.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Burgemeester van Valkenburg <em>Daan Prevoo</em> haalt uit naar overheid: &quot;Vergoed 100 procent!&quot; De regering lijkt al genoeg hoofdpijndossiers te hebben, maar op de achtergrond speelt er nóg een waar maar weinig mensen van op de hoogte zijn. Daan Prevoo, burgemeester van Valkenburg, vertelt namelijk dat de schade van de overstroming van een jaar geleden nog altijd niet is afgehandeld. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Eigen risicoHet steekt Prevoo vooral dat er bij de schadevergoedingen die inmiddels wél zijn uitgekeerd tien procent eigen risico is ingehouden. Een bizarre regeling, want weinig mensen hadden de natuurramp kunnen voorspellen en de Limburgers treft geen enkele blaam voor de geleden schade. Prevoo haalt stevig uit naar het kabinet: "Vergoed gewoon honderd procent!" Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Burgemeester van Valkenburg Daan Prevoo haalt uit naar overheid: "Vergoed 100 procent!"

Eigen risico
Het steekt Prevoo vooral dat er bij de schadevergoedingen die inmiddels wél zijn uitgekeerd tien procent eigen risico is ingehouden. Een bizarre regeling, want weinig mensen hadden de natuurramp kunnen voorspellen en de Limburgers treft geen enkele blaam voor de geleden schade. Prevoo haalt stevig uit naar het kabinet: "Vergoed gewoon honderd procent!"

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's