Op1 gemist? Patrick van der Broeck: "Huizen slopen om overstromingen te voorkomen"

Op1 gemist? Patrick van der Broeck: "Huizen slopen om overstromingen te voorkomen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Patrick van der Broeck: &quot;Huizen slopen om overstromingen te voorkomen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Dijkgraaf Patrick van der Broeck werd door Amber Kortzorg en Hugo Logtenberg in het nauw gedrukt bij Op1. Hij moest namelijk vertellen wat er moet gebeuren om overstromingen zoals die van een jaar geleden in Limburg te voorkomen. Het is duidelijk dat Van der Broeck niemand voor het hoofd wilde stoten, maar uiteindelijk komt hij toch over de brug met enkele maatregelen: er moeten huizen gesloopt worden en de Geul moet verbreed worden, zodat de rivier meer ruimte heeft. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Patrick van der Broeck: "Huizen slopen om overstromingen te voorkomen"

Dijkgraaf Patrick van der Broeck werd door Amber Kortzorg en Hugo Logtenberg in het nauw gedrukt bij Op1. Hij moest namelijk vertellen wat er moet gebeuren om overstromingen zoals die van een jaar geleden in Limburg te voorkomen. Het is duidelijk dat Van der Broeck niemand voor het hoofd wilde stoten, maar uiteindelijk komt hij toch over de brug met enkele maatregelen: er moeten huizen gesloopt worden en de Geul moet verbreed worden, zodat de rivier meer ruimte heeft.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's