Zien: Gerard Joling heeft een enorme gouden penis in zijn achtertuin staan

Zien: Gerard Joling heeft een enorme gouden penis in zijn achtertuin staan

Zien: <em>Gerard Joling</em> heeft een enorme gouden penis in zijn achtertuin staan We kennen Gerard Joling allemaal als een uitbundige en hilarische BN'er met het hart op de tong, die van zijn geaardheid bovendien nooit een geheim heeft gemaakt. Zelfs voor zijn begrippen maakt hij het nu wel erg bont: Joling heeft namelijk een gigantische gouden penis in zijn achtertuin staan. RTL Boulevard hing meteen aan de telefoon om te vragen hoe het gevaarte bij Joling is beland. Die vertelt dat het als decoratie op een feestje stond waar hij heeft gezongen en dat het voor de grap bij hem in de tuin is gezet. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: ziet Gerard Joling reünie met Gordon zitten? Bekijk deze video » I Want Your Song gemist? Gerard Joling zingt winnende lied 'Wat Zie Jij Er Lekker Uit' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Gerard Joling heeft een enorme gouden penis in zijn achtertuin staan

We kennen Gerard Joling allemaal als een uitbundige en hilarische BN'er met het hart op de tong, die van zijn geaardheid bovendien nooit een geheim heeft gemaakt. Zelfs voor zijn begrippen maakt hij het nu wel erg bont: Joling heeft namelijk een gigantische gouden penis in zijn achtertuin staan. RTL Boulevard hing meteen aan de telefoon om te vragen hoe het gevaarte bij Joling is beland. Die vertelt dat het als decoratie op een feestje stond waar hij heeft gezongen en dat het voor de grap bij hem in de tuin is gezet.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's