NOS EK Voetbal , Nederland - Portugal eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal , Nederland - Portugal eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond spelen de Oranjeleeuwinnen hun tweede groepswedstrijd op het EK vrouwenvoetbal. Portugal is de tegenstander. De wedstrijd is vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. GelijkspelDe Nederlandse voetbaldames begonnen het EK met een wedstrijd tegen een lastige tegenstander: Zweden. Een moeizame eerste helft leidde tot een 0-1 ruststand, maar na de thee kon Nederland de rug rechten. Via Jill Roord werd het al snel 1-1 en vervolgens kreeg ze ook nog een levensgrote kans op de 2-1. Die kwam er helaas niet, en dus moesten beide ploegen genoegen nemen met een punt. ComebackVanavond is Portugal de tegenstander van Oranje. Zij speelden hun eerste wedstrijd tegen Zwitserland. Binnen vijf minuten keken de Portugezen al tegen een 0-2 achterstand aan, maar ook hier kwam na rust (bijna) alles nog goed. Treffers van Diana Gomes en Jéssica Silva vervolmaakten een fraaie comeback. Ook hier volgde dus een puntendeling: 2-2. :[broadcast:videos](ids:"469719,469008" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanavond spelen de Oranjeleeuwinnen hun tweede groepswedstrijd op het EK vrouwenvoetbal. Portugal is de tegenstander. De wedstrijd is vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Gelijkspel
De Nederlandse voetbaldames begonnen het EK met een wedstrijd tegen een lastige tegenstander: Zweden. Een moeizame eerste helft leidde tot een 0-1 ruststand, maar na de thee kon Nederland de rug rechten. Via Jill Roord werd het al snel 1-1 en vervolgens kreeg ze ook nog een levensgrote kans op de 2-1. Die kwam er helaas niet, en dus moesten beide ploegen genoegen nemen met een punt.

Comeback
Vanavond is Portugal de tegenstander van Oranje. Zij speelden hun eerste wedstrijd tegen Zwitserland. Binnen vijf minuten keken de Portugezen al tegen een 0-2 achterstand aan, maar ook hier kwam na rust (bijna) alles nog goed. Treffers van Diana Gomes en Jéssica Silva vervolmaakten een fraaie comeback. Ook hier volgde dus een puntendeling: 2-2.

:[broadcast:videos](ids:"469719,469008" title:"Bekijk ook")