Heeft Rob Goossens een oogje op Denise uit B&B Vol liefde? "Vanaf het begin leuk"

Heeft Rob Goossens een oogje op Denise uit B&B Vol liefde? "Vanaf het begin leuk"

Dinsdag werd de eerste aflevering van B&B Vol liefde uitgebreid nabesproken in RTL Boulevard. Waar seksuoloog Eveline Stallaert sommige deelnemers vooral maande de rust te bewaren, was Rob Goossens erg onder de indruk van de beeldschone, 31-jarige Denise: "Die is volgens mij zo gek als een bos uien."

Lees verder onder de video.

Heeft <em>Rob Goossens</em> een oogje op Denise uit <em>B&amp;B Vol liefde</em>? &quot;Vanaf het begin leuk&quot; Dinsdag werd de eerste aflevering van B&B Vol liefde uitgebreid nabesproken in RTL Boulevard. Waar seksuoloog Eveline Stallaert sommige deelnemers vooral maande de rust te bewaren, was Rob Goossens erg onder de indruk van de beeldschone, 31-jarige Denise: "Die is volgens mij zo gek als een bos uien." Lees verder onder de video. Gemiste kans?Mediajournalist Goossens mag onlangs zelf dan vader geworden zijn, het lijkt erop alsof hij het als een gemiste kans beschouwt dat hij geen brief heeft geschreven aan de spontane en prachtige Denise... Hoe dan ook, Eveline Stallaert ziet dat Hans wel érg voortvarend van start gaat door meteen te hinten naar intimiteit. Dat kan volgens haar problemen opleveren in de toekomst. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol liefde: Denise en Dave hebben meteen een klik en er wordt zelfs geflirt Bekijk deze video » Er wordt al gekust in B&B Vol Liefde: "Dat was op de mond, niet op de wang!" Bekijk deze video »
TV :
Heeft Rob Goossens een oogje op Denise uit B&B Vol liefde? "Vanaf het begin leuk"

Gemiste kans?
Mediajournalist Goossens mag onlangs zelf dan vader geworden zijn, het lijkt erop alsof hij het als een gemiste kans beschouwt dat hij geen brief heeft geschreven aan de spontane en prachtige Denise... Hoe dan ook, Eveline Stallaert ziet dat Hans wel érg voortvarend van start gaat door meteen te hinten naar intimiteit. Dat kan volgens haar problemen opleveren in de toekomst.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV