B&B Vol liefde: Hayriye zet Hans op zijn plek, "ik wil het gewoon rustig aan doen!"

B&B Vol liefde: Hayriye zet Hans op zijn plek, "ik wil het gewoon rustig aan doen!"

Hans gaat behoorlijk voortvarend van start in B&B Vol liefde. Iets té voortvarend, in de ogen van Hayriye. Hij heeft namelijk binnen 24 uur al een kus bij haar weten te ontlokken, maar dat vindt Hayriye toch iets te snel gaan. Ze neemt Hans mee voor een persoonlijk gesprek en zet hem daarbij even op zijn plek. Hayriye is van mening dat ze even aan de handrem moeten trekken. "Ik wil het gewoon rustig aan doen!" laat ze Hans weten.

Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol liefde</em>: Hayriye zet Hans op zijn plek, &quot;ik wil het gewoon rustig aan doen!&quot; Hans gaat behoorlijk voortvarend van start in B&B Vol liefde. Iets té voortvarend, in de ogen van Hayriye. Hij heeft namelijk binnen 24 uur al een kus bij haar weten te ontlokken, maar dat vindt Hayriye toch iets te snel gaan. Ze neemt Hans mee voor een persoonlijk gesprek en zet hem daarbij even op zijn plek. Hayriye is van mening dat ze even aan de handrem moeten trekken. "Ik wil het gewoon rustig aan doen!" laat ze Hans weten. Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
B&B Vol liefde: Hayriye zet Hans op zijn plek, "ik wil het gewoon rustig aan doen!"Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV