Excentrieke Desiree overweldigt B&B Vol liefde-Hans: "Zo ben je de hele dag?"

Excentrieke Desiree overweldigt B&B Vol liefde-Hans: "Zo ben je de hele dag?"

De excentrieke en zéér energieke Desiree is de tweede vrouw die bij de bed & breakfast van Hans in Italië arriveert. Ze weet weliswaar van zichzelf dat ze druk is ("veel mensen kunnen mijn energie niet aan"), maar doet geen enkele poging om die in te perken. Dat is nogal overweldigend voor Hans: "Zo ben je de hele dag? Dan wordt het lachen hier! Dan wordt het een gekke boel! Ik zal de gasten verwittigen." Desiree ervaart het heel anders: "Ik denk dat Hans me heel erg leuk vindt."

Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Excentrieke Desiree overweldigt <em>B&amp;B Vol liefde</em>-Hans: &quot;Zo ben je de hele dag?&quot; De excentrieke en zéér energieke Desiree is de tweede vrouw die bij de bed & breakfast van Hans in Italië arriveert. Ze weet weliswaar van zichzelf dat ze druk is ("veel mensen kunnen mijn energie niet aan"), maar doet geen enkele poging om die in te perken. Dat is nogal overweldigend voor Hans: "Zo ben je de hele dag? Dan wordt het lachen hier! Dan wordt het een gekke boel! Ik zal de gasten verwittigen." Desiree ervaart het heel anders: "Ik denk dat Hans me heel erg leuk vindt." Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Excentrieke Desiree overweldigt B&B Vol liefde-Hans: "Zo ben je de hele dag?"

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV