Boerin Bertie verkozen bij Provinciale Statenverkiezingen

Boerin Bertie verkozen bij Provinciale Statenverkiezingen

<em>Boerin Bertie</em> verkozen bij Provinciale Statenverkiezingen Boerin Bertie Steur is in Zeeland verkozen bij de Provinciale Statenverkiezingen. Ze stond op de lijst bij de Partij voor Zeeland. Eigenlijk was ze slechts lijstduwer, maar dat heeft dus tot een verkiezing geleid. Boerin Bertie werd een bekende Nederlander nadat ze meedeed aan het datingprogramma Boer Zoekt Vrouw. Geen zinIn eerste instantie had boerin Bertie helemaal geen zin om de politiek in te gaan. 'Ik wilde alleen de Partij voor Zeeland wat meer bekendheid geven,' is de eerste reactie van Steur. Toch kreeg ze zo'n 1600 voorkeursstemmen. Steur is over één kwestie heel stellig: ze geeft het boerenleven niet op, want haar werk voor de Provinciale Staten zal ze een dag per week doen. Wat zijn de overeenkomsten tussen Thierry Baudet en Pim Fortuyn? Bekijk deze video » ZeelandOp de vraag wat er in Zeeland moet veranderen is Bertie duidelijk: de provincie kampt met veel vraagstukken. En ja, ook die andere brandende vraag komt voorbij: gaan jullie ook samenwerken met Forum voor Democratie (vijf zetels in Zeeland)? 'Ja, er is één probleem. Ze hebben geen echt programma. Hoe gaan ze dat landelijke programma naar hier vertalen?' Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Yvon Jaspers over kritiek Bekijk deze video »
TV :
Boerin Bertie verkozen bij Provinciale Statenverkiezingen

Boerin Bertie Steur is in Zeeland verkozen bij de Provinciale Statenverkiezingen. Ze stond op de lijst bij de Partij voor Zeeland. Eigenlijk was ze slechts lijstduwer, maar dat heeft dus tot een verkiezing geleid. Boerin Bertie werd een bekende Nederlander nadat ze meedeed aan het datingprogramma Boer Zoekt Vrouw.

Geen zin
In eerste instantie had boerin Bertie helemaal geen zin om de politiek in te gaan. 'Ik wilde alleen de Partij voor Zeeland wat meer bekendheid geven,' is de eerste reactie van Steur. Toch kreeg ze zo'n 1600 voorkeursstemmen. Steur is over één kwestie heel stellig: ze geeft het boerenleven niet op, want haar werk voor de Provinciale Staten zal ze een dag per week doen.

Zeeland
Op de vraag wat er in Zeeland moet veranderen is Bertie duidelijk: de provincie kampt met veel vraagstukken. En ja, ook die andere brandende vraag komt voorbij: gaan jullie ook samenwerken met Forum voor Democratie (vijf zetels in Zeeland)? 'Ja, er is één probleem. Ze hebben geen echt programma. Hoe gaan ze dat landelijke programma naar hier vertalen?'

Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boerin Bertie verkozen bij Provinciale Statenverkiezingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV