Shownieuws: "André Hazes is met Monique Westenberg op vakantie in Thailand"

Shownieuws: "André Hazes is met Monique Westenberg op vakantie in Thailand"

Hoewel Maarten van Rossem André Hazes rijp vindt voor een psychiatrische inrichting, kiest de zanger juist voor een heerlijke vakantie in het exotische Thailand - samen met Monique Westenberg. Dat onthult Evert Santegoeds in Shownieuws; hij beweert dat het stel samen op het vliegveld van Bangkok is "gesignaleerd". De buitenwereld mag echter nog niet veel weten van de romance, omdat er een documentaireserie voor Videoland in de maak is. Hierin zal de hereniging tussen André en Monique de ontknoping vormen, aldus Santegoeds.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Shownieuws</em>: &quot;André Hazes is met Monique Westenberg op vakantie in Thailand&quot; Hoewel Maarten van Rossem André Hazes rijp vindt voor een psychiatrische inrichting, kiest de zanger juist voor een heerlijke vakantie in het exotische Thailand - samen met Monique Westenberg. Dat onthult Evert Santegoeds in Shownieuws; hij beweert dat het stel samen op het vliegveld van Bangkok is "gesignaleerd". De buitenwereld mag echter nog niet veel weten van de romance, omdat er een documentaireserie voor Videoland in de maak is. Hierin zal de hereniging tussen André en Monique de ontknoping vormen, aldus Santegoeds. Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: André Hazes bezig met inrichten van eigen huis? Bekijk deze video » Zien: Monique en André Hazes beleven emotioneel moment met zoontje Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's