Britt Dekker brengt Renze Klamer in verlegenheid: "Jij kan toch ook dekken en werken tegelijk?"

Britt Dekker brengt Renze Klamer in verlegenheid: "Jij kan toch ook dekken en werken tegelijk?"

Als Britt Dekker aanschuift in je talkshow, weet je als presentator dat er van alles kan gebeuren. Renze Klamer is bovengemiddeld geïnteresseerd in het dekseizoen van paarden en vraagt zich af of Britt in die periode niets heeft aan haar paard George. "Oh jawel, want jij kan toch ook dekken en werken tegelijk?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van dinsdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Britt Dekker</em> brengt Renze Klamer in verlegenheid: &quot;Jij kan toch ook <em>dekken</em> en werken tegelijk?&quot; Als Britt Dekker aanschuift in je talkshow, weet je als presentator dat er van alles kan gebeuren. Renze Klamer is bovengemiddeld geïnteresseerd in het dekseizoen van paarden en vraagt zich af of Britt in die periode niets heeft aan haar paard George. "Oh jawel, want jij kan toch ook dekken en werken tegelijk?" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van dinsdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. VerwerkenNa zo'n uitspraak is het natuurlijk hilariteit alom aan de tafel bij Renze; zo kunnen styliste Roos Reedijk en politicus Wybren van Haga hun lachen niet inhouden. Klamer stelt dat hij het niet tegelijk kan, maar volgens Dekker zijn die 'activiteiten' dus prima te combineren. De presentator moet vervolgens nog even verwerken wat Dekker net tegen hem heeft gezegd... Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Britt Dekker brengt Renze Klamer in verlegenheid: "Jij kan toch ook dekken en werken tegelijk?"

Verwerken
Na zo'n uitspraak is het natuurlijk hilariteit alom aan de tafel bij Renze; zo kunnen styliste Roos Reedijk en politicus Wybren van Haga hun lachen niet inhouden. Klamer stelt dat hij het niet tegelijk kan, maar volgens Dekker zijn die 'activiteiten' dus prima te combineren. De presentator moet vervolgens nog even verwerken wat Dekker net tegen hem heeft gezegd...

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV