Samenvatting Denemarken - Finland (EK voetbal voor vrouwen)

Samenvatting Denemarken - Finland (EK voetbal voor vrouwen)

Samenvatting <em>Denemarken - Finland</em> (EK voetbal voor vrouwen) Lees hier hoe je alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen kunt volgen bij Gids.tv. De Denen begonnen hun EK niet geweldig met een flinke zepert tegen de Duitsers (4-0). In de wedstrijd tegen Finland kwamen ze niet gek veel beter voor de dag, maar wonnen ze wel. De goal van Pernille Harder zorgde voor een 1-0 overwinning. Bekijk de samenvatting van Denemarken - Finland hierboven. Bekijk ook het volledige speelschema van het EK voetbal voor vrouwen bij Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Engeland - Noorwegen (EK vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Duitsland - Spanje (EK voetbal voor vrouwen) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Denemarken - Finland (EK voetbal voor vrouwen)

Lees hier hoe je alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen kunt volgen bij Gids.tv.

De Denen begonnen hun EK niet geweldig met een flinke zepert tegen de Duitsers (4-0). In de wedstrijd tegen Finland kwamen ze niet gek veel beter voor de dag, maar wonnen ze wel. De goal van Pernille Harder zorgde voor een 1-0 overwinning.

Bekijk de samenvatting van Denemarken - Finland hierboven. Bekijk ook het volledige speelschema van het EK voetbal voor vrouwen bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's