Rob Goossens in De Slimste Mens: "Iedereen heeft lange tenen"

Rob Goossens in De Slimste Mens: "Iedereen heeft lange tenen"

Woensdag 13 juli 2022 om 12:00

Woensdagavond neemt tv-journalist Rob Goossens het in het tv-programma De Slimste Mens op tegen Thomas van Groningen en Femke van der Laan. De vaste gast aan de Boulevard-desk wordt bevraagd over de haat die hij soms krijgt van BN'ers en op social media.

<em>Rob Goossens</em> in <em>De Slimste Mens</em>: &quot;Iedereen heeft lange tenen&quot; Woensdagavond neemt tv-journalist Rob Goossens het in het tv-programma De Slimste Mens op tegen Thomas van Groningen en Femke van der Laan. De vaste gast aan de Boulevard-desk wordt bevraagd over de haat die hij soms krijgt van BN'ers en op social media. "Klote programma""Ik vind het eigenlijk wel komisch om gehaat te worden", antwoord Rob Goossens op een vraag van presentator Philip. "Degene die mij ontmoet hebben, die weten wel dat het op geen enkele manier persoonlijk is. Ik kan heel gezellig zijn met iemand en de volgende avond vinden dat hij een klote programma maakt." Bekijk het fragment uit De Slimste Mens (via RTL Boulevard) hierboven. Je kunt alle afleveringen en de bijzondere momenten van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Rob Goossens te zien in nieuw seizoen De Slimste Mens (video) Bekijk deze video » Heeft Rob Goossens een oogje op Denise uit B&B Vol liefde? "Vanaf het begin leuk" Bekijk deze video »
TV :
Rob Goossens in De Slimste Mens: "Iedereen heeft lange tenen"

"Klote programma"
"Ik vind het eigenlijk wel komisch om gehaat te worden", antwoord Rob Goossens op een vraag van presentator Philip. "Degene die mij ontmoet hebben, die weten wel dat het op geen enkele manier persoonlijk is. Ik kan heel gezellig zijn met iemand en de volgende avond vinden dat hij een klote programma maakt."

Bekijk het fragment uit De Slimste Mens (via RTL Boulevard) hierboven.

Je kunt alle afleveringen en de bijzondere momenten van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's