Promo: Het beste van... Doe Maar zie je woensdag op NPO 3

Promo: Het beste van... Doe Maar zie je woensdag op NPO 3

Promo: <em>Het beste van... Doe Maar</em> zie je woensdag op NPO 3 Bekende Nederlanders als Erik de Zwart, Annemieke Schollaardt, Francis van Broekhuizen en Wolter Kroes vertellen over hun fascinatie rond de band Doe Maar en blikken terug op hun favoriete momenten. De special Het beste van... Doe Maar is woensdag 13 juli om 20.25 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de special Het beste van... Doe Maar terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook In Memoriam: Henny Vrienten (1948-2022) Bekijk deze video » Jinek gemist? Bekijk het emotionele eerbetoon van Waylon aan Henny Vrienten Bekijk deze video » Video: Ruth Jacott brengt in HLF8 een emotionele ode aan Henny Vrienten Bekijk deze video »
TV :
Promo: Het beste van... Doe Maar zie je woensdag op NPO 3
Woensdag 13 juli 2022 om 12:38

Bekende Nederlanders als Erik de Zwart, Annemieke Schollaardt, Francis van Broekhuizen en Wolter Kroes vertellen over hun fascinatie rond de band Doe Maar en blikken terug op hun favoriete momenten.

De special Het beste van... Doe Maar is woensdag 13 juli om 20.25 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de special Het beste van... Doe Maar terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's