Live stream Nederland - Portugal (EK voetbal voor vrouwen)

Live stream Nederland - Portugal (EK voetbal voor vrouwen)

Kijk woensdag 13 juli vanaf 21.00 uur LIVE naar Nederland - Portugal via de livestream hierboven.

Woensdag spelen Nederland en Portugal tegen elkaar in het EK voetbal voor vrouwen. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Nederland - Portugal op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Portugal

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Nederland - Portugal is woensdag vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Nederland - Portugal</em> (<em>EK voetbal</em> voor vrouwen) Kijk woensdag 13 juli vanaf 21.00 uur LIVE naar Nederland - Portugal via de livestream hierboven. Woensdag spelen Nederland en Portugal tegen elkaar in het EK voetbal voor vrouwen. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Nederland - Portugal op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Portugal De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Nederland - Portugal (EK voetbal voor vrouwen) Bekijk deze video » Nederland - Portugal is woensdag vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Nederland - Portugal (EK voetbal voor vrouwen)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV