Zien: Glennis Grace en Anouk zetten samen Franse supermarkt op stelten

Zien: Glennis Grace en Anouk zetten samen Franse supermarkt op stelten

Hold your horses, Glennis Grace is weer gespot in een supermarkt! Samen met Anouk zet ze de supermarkt op stelten onderweg naar Frankrijk. Gelukkig kan Glennis de ironie er wel van inzien.

Zien: <em>Glennis Grace</em> en <em>Anouk</em> zetten samen Franse supermarkt op stelten Hold your horses, Glennis Grace is weer gespot in een supermarkt! Samen met Anouk zet ze de supermarkt op stelten onderweg naar Frankrijk. Gelukkig kan Glennis de ironie er wel van inzien. SupermarktWat Anouk en Glennis precies gaan doen in Frankrijk is nog even de vraag. Ze zouden op schrijverskamp kunnen gaan, maar een vakantie wordt ook niet uitgesloten. De twee hebben in ieder geval wel lol in de supermarkt. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Shownieuws gemist? Relatie Glennis Grace is over (video) Bekijk deze video » Shownieuws: ex-vriend Glennis Grace, Dion, reageert op breuk Bekijk deze video » Shownieuws gemist? Ex-vriend Glennis Grace laat van zich horen na relatiebreuk Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Supermarkt
Wat Anouk en Glennis precies gaan doen in Frankrijk is nog even de vraag. Ze zouden op schrijverskamp kunnen gaan, maar een vakantie wordt ook niet uitgesloten. De twee hebben in ieder geval wel lol in de supermarkt.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's