De rijdende rechter gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De rijdende rechter gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De rijdende rechter gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het seizoen van De rijdende rechter uit het voorjaar van 2022 opnieuw te zien op NPO 1. We beginnen dit seizoen het Gelderse plaatsje Ulft, maar meneer Kuijer en zijn buurman Boudewijn met elkaar in conflict zijn. VuurtjesMeneer Kuijer en zijn vrouw zijn op leeftijd en zien de buurt in hun woonplaats Ulft door de jaren heen veranderen. Volgens hen nemen twee jonge buurmannen het niet zo nauw met de regels. Buurman Boudewijn stookt vuurtjes en heeft een open overkapping waar fel tl-licht vandaan schijnt. SchuttingBuurman Johan heeft een schutting gebouwd die hen het zicht belemmert. De buurmannen vinden op hun beurt dat zij niks verkeerd doen en willen zeker niet meer lastiggevallen worden via briefjes en geschreeuw. Hoogste tijd voor De rijdende rechter om met een juridisch passende oplossing te komen. :[broadcast:videos](ids:"432747,431792" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanaf vanavond is het seizoen van De rijdende rechter uit het voorjaar van 2022 opnieuw te zien op NPO 1. We beginnen dit seizoen het Gelderse plaatsje Ulft, maar meneer Kuijer en zijn buurman Boudewijn met elkaar in conflict zijn.

Vuurtjes
Meneer Kuijer en zijn vrouw zijn op leeftijd en zien de buurt in hun woonplaats Ulft door de jaren heen veranderen. Volgens hen nemen twee jonge buurmannen het niet zo nauw met de regels. Buurman Boudewijn stookt vuurtjes en heeft een open overkapping waar fel tl-licht vandaan schijnt.

Schutting
Buurman Johan heeft een schutting gebouwd die hen het zicht belemmert. De buurmannen vinden op hun beurt dat zij niks verkeerd doen en willen zeker niet meer lastiggevallen worden via briefjes en geschreeuw. Hoogste tijd voor De rijdende rechter om met een juridisch passende oplossing te komen.

:[broadcast:videos](ids:"432747,431792" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's