B&B Vol liefde-Astrid stuurt Alex naar huis: "Ik heb niet echt wat verkeerd gedaan"

B&B Vol liefde-Astrid stuurt Alex naar huis: "Ik heb niet echt wat verkeerd gedaan"

Astrid is er in B&B Vol liefde al snel achter dat ze niet verder wil met Alex. In de eerste afleveringen werd al duidelijk dat Alex héél graag wil, maar dat leidde tot onaangename situaties voor Astrid - die haar grenzen duidelijk probeerde aan te geven. Helaas geen Alex er in haar ogen overheen, en daarom neemt Astrid afscheid van hem. Zelf snapt hij er niets van: "Ik heb niet echt wat verkeerd gedaan, misschien heb ik geen goede auto bij me of zo. Ik weet niet wat het is." De teleurstelling is dan ook groot: "Ik had hier graag willen wonen, ik had hier graag mijn toekomst willen opbouwen."

Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol liefde</em>-Astrid stuurt Alex naar huis: &quot;Ik heb niet echt wat verkeerd gedaan&quot; Astrid is er in B&B Vol liefde al snel achter dat ze niet verder wil met Alex. In de eerste afleveringen werd al duidelijk dat Alex héél graag wil, maar dat leidde tot onaangename situaties voor Astrid - die haar grenzen duidelijk probeerde aan te geven. Helaas geen Alex er in haar ogen overheen, en daarom neemt Astrid afscheid van hem. Zelf snapt hij er niets van: "Ik heb niet echt wat verkeerd gedaan, misschien heb ik geen goede auto bij me of zo. Ik weet niet wat het is." De teleurstelling is dan ook groot: "Ik had hier graag willen wonen, ik had hier graag mijn toekomst willen opbouwen." Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
B&B Vol liefde-Astrid stuurt Alex naar huis: "Ik heb niet echt wat verkeerd gedaan"

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV