Zien: rapper Donnie staat live in de uitzending van Renze te barbecueën

Zien: rapper Donnie staat live in de uitzending van Renze te barbecueën

Donderdag 14 juli 2022 om 08:14

Rapper Donnie timmert de laatste jaren flink aan de weg. Hij nam duetten op met Frans Bauer, Mart Hoogkamer, Frans Duijts en René Froger, maar komt nu met een solosingle over barbecueën. Ter gelegenheid daarvan staat hij live in de uitzending van Renze te grillen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van woensdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Zien: rapper <em>Donnie</em> staat live in de uitzending van <em>Renze</em> te barbecueën Rapper Donnie timmert de laatste jaren flink aan de weg. Hij nam duetten op met Frans Bauer, Mart Hoogkamer, Frans Duijts en René Froger, maar komt nu met een solosingle over barbecueën. Ter gelegenheid daarvan staat hij live in de uitzending van Renze te grillen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van woensdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. OmaRenze Klamer is benieuwd hoe Donnie op het idee voor een single over barbecueën kwam. Dat heeft de rapper te danken aan zijn oma, die vroeger altijd barbecues organiseerde - waar veel mensen op afkwamen. Voor Donnie heeft het dus een nostalgische waarde. Overigens wil Klamer ook weten of "de volkszangers op waren", aangezien Donnies nieuwe single 'Blijven roken' geen duet is. "Nee, binnenkort komt er wel weer eentje aan!" onthult Donnie. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: rapper Donnie staat live in de uitzending van Renze te barbecueën

Oma
Renze Klamer is benieuwd hoe Donnie op het idee voor een single over barbecueën kwam. Dat heeft de rapper te danken aan zijn oma, die vroeger altijd barbecues organiseerde - waar veel mensen op afkwamen. Voor Donnie heeft het dus een nostalgische waarde. Overigens wil Klamer ook weten of "de volkszangers op waren", aangezien Donnies nieuwe single 'Blijven roken' geen duet is. "Nee, binnenkort komt er wel weer eentje aan!" onthult Donnie.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's