Hayriye ergert zich kapot aan Desiree in B&B Vol liefde: "Respectloos"

Hayriye ergert zich kapot aan Desiree in B&B Vol liefde: "Respectloos"

Donderdag 14 juli 2022 om 08:47

Met de aankomst van Desiree in B&B Vol liefde was meteen duidelijk: dit is waarschijnlijk de meest excentrieke deelnemer van het seizoen. In de tweede aflevering waarin ze te zien was ontdekten de kijkers echter ook dat ze wel érg vervelend kan zijn. Ook Hayriye, die net als Desiree bij Hans verblijft, ergert zich groen en geel aan het lompe gedrag van de Nederlandse op de markt: "Mag ik heel eerlijk zijn hoe zij omgaat met de mensen op de markt? Ik vind het respectloos. [...] Op een gegeven moment dacht ik ook: dit kan eigenlijk écht niet."

Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Hayriye ergert zich kapot aan <em>Desiree</em> in <em>B&amp;B Vol liefde</em>: &quot;Respectloos&quot; Met de aankomst van Desiree in B&B Vol liefde was meteen duidelijk: dit is waarschijnlijk de meest excentrieke deelnemer van het seizoen. In de tweede aflevering waarin ze te zien was ontdekten de kijkers echter ook dat ze wel érg vervelend kan zijn. Ook Hayriye, die net als Desiree bij Hans verblijft, ergert zich groen en geel aan het lompe gedrag van de Nederlandse op de markt: "Mag ik heel eerlijk zijn hoe zij omgaat met de mensen op de markt? Ik vind het respectloos. [...] Op een gegeven moment dacht ik ook: dit kan eigenlijk écht niet." Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hayriye ergert zich kapot aan Desiree in B&B Vol liefde: "Respectloos"

Actuele video's

Meer actuele video's