B&B Vol liefde: Richard onder vuur om ‘blote tieten’-opmerking

B&B Vol liefde: Richard onder vuur om ‘blote tieten’-opmerking

Donderdag 14 juli 2022 om 11:41

In een video van de Telegraaf wordt uitgebreid gesproken over wat er allemaal gebeurt in B&B Vol liefde. In de show zijn verschillende B&B-eigenaren die in het buitenland wonen op zoek naar een nieuwe liefde. Er gebeurt al van alles in de eerste afleveringen, zo ligt deelnemer Richard behoorlijk onder vuur.

Lees verder onder de video.

<em>B&amp;B Vol liefde</em>: Richard onder vuur om ‘blote tieten’-opmerking In een video van de Telegraaf wordt uitgebreid gesproken over wat er allemaal gebeurt in B&B Vol liefde. In de show zijn verschillende B&B-eigenaren die in het buitenland wonen op zoek naar een nieuwe liefde. Er gebeurt al van alles in de eerste afleveringen, zo ligt deelnemer Richard behoorlijk onder vuur. Lees verder onder de video. ‘Seksistisch en vrouwonvriendelijk’Eva van Riet en Karlijn Bernoster praten over Richard die in Portugal woont en een leuke dame over de vloer krijgt. Hij wordt bestempeld als ‘ontzettend bot’, hij zegt namelijk: “Hier mag je met je blote tieten op het dakterras liggen.” Daar is Van Riet niet over te spreken. “Seksistische opmerking en vrouwonvriendelijk. Dat doe je niet, helemaal niet als je iemand net leert kennen.” Uit eerste beelden blijkt dat zijn date hier minder mee zit, het lijkt erop dat ze binnenkort gaan tongzoenen… Bekijk de video van de Telegraaf over B&B Vol liefde hierboven. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B Vol liefde-Astrid stuurt Alex naar huis: "Ik heb niet echt wat verkeerd gedaan" Bekijk deze video » Hayriye ergert zich kapot aan Desiree in B&B Vol liefde: "Respectloos" Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol liefde: Richard onder vuur om ‘blote tieten’-opmerking

‘Seksistisch en vrouwonvriendelijk’
Eva van Riet en Karlijn Bernoster praten over Richard die in Portugal woont en een leuke dame over de vloer krijgt. Hij wordt bestempeld als ‘ontzettend bot’, hij zegt namelijk: “Hier mag je met je blote tieten op het dakterras liggen.” Daar is Van Riet niet over te spreken. “Seksistische opmerking en vrouwonvriendelijk. Dat doe je niet, helemaal niet als je iemand net leert kennen.” Uit eerste beelden blijkt dat zijn date hier minder mee zit, het lijkt erop dat ze binnenkort gaan tongzoenen

Bekijk de video van de Telegraaf over B&B Vol liefde hierboven.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's