Dilan verraadt antwoord in Ik weet er alles van! VIPS: ‘Wil je nog meer hardop zeggen?’

Dilan verraadt antwoord in Ik weet er alles van! VIPS: ‘Wil je nog meer hardop zeggen?’

Donderdag 14 juli 2022 om 12:26

In Ik weet er alles van! VIPS geeft Dilan Yurdakul aan dat ze niet veel van het onderwerp af weet, daarom laat ze deze vraag liever aan een andere kandidaat over. Maar onbedoeld helpt ze de andere BN’er gelijk een handje. “Ik herkende letterlijk alleen maar Bob Dylan, waar ik groot fan van ben.” Andere deelnemers wijzen de actrice erop dat het verstandiger is om het goede antwoord niet te verraden. “Had je er nog meer herkend die je hardop wil zeggen?”, aldus presentator Ruben Nicolai.

Bekijk de beelden van Ik Weet Er Alles Van! VIPS hieronder.

Ik weet er alles van! VIPS is van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! VIPS terugkijken bij Gids.tv.

Dilan verraadt antwoord in <em>Ik weet er alles van! VIPS</em>: ‘Wil je nog meer hardop zeggen?’ In Ik weet er alles van! VIPS geeft Dilan Yurdakul aan dat ze niet veel van het onderwerp af weet, daarom laat ze deze vraag liever aan een andere kandidaat over. Maar onbedoeld helpt ze de andere BN’er gelijk een handje. “Ik herkende letterlijk alleen maar Bob Dylan, waar ik groot fan van ben.” Andere deelnemers wijzen de actrice erop dat het verstandiger is om het goede antwoord niet te verraden. “Had je er nog meer herkend die je hardop wil zeggen?”, aldus presentator Ruben Nicolai. Bekijk de beelden van Ik Weet Er Alles Van! VIPS hieronder. Ik weet er alles van! VIPS is van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! VIPS terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen Ik Weet Er Alles Van! VIPS vanaf 11 juli: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Rudolph steekt vinger op in Ik weet er alles van! VIPS: ‘We hebben een computersysteem’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's