‘Zure’ Marcel van Roosmalen afgebrand na De Avondetappe: bekijk tourverslag met dochter

‘Zure’ Marcel van Roosmalen afgebrand na De Avondetappe: bekijk tourverslag met dochter

Donderdag 14 juli 2022 om 12:45

Bekijk hier de hoogtepunten van de Tour de France, etappe 11.

Marcel van Roosmalen krijgt een enorme lading kritiek over zich heen na zijn optreden in De Avondetappe van woensdagavond. De journalist velde op zijn bekende humoristische wijze een oordeel over de Tour de France-etappe van die dag, waarover de hele wielerwereld lyrisch was.

Lees verder onder de video.

‘Zure’ Marcel van Roosmalen afgebrand na <em>De Avondetappe</em>: bekijk tourverslag met dochter Bekijk hier de hoogtepunten van de Tour de France, etappe 11. Marcel van Roosmalen krijgt een enorme lading kritiek over zich heen na zijn optreden in De Avondetappe van woensdagavond. De journalist velde op zijn bekende humoristische wijze een oordeel over de Tour de France-etappe van die dag, waarover de hele wielerwereld lyrisch was. Lees verder onder de video. Van Roosmalen maakt bijzonder tourverslagVolgens velen was woensdag de spanning om te snijden toen Jonas Vingegaard geletruidrager Tadej Pogacar versloeg, maar Van Roosmalen dacht hier anders over. Eerst kon hij in het tourverslag dat hij samen met zijn dochter Lucy maakte niet wachten om weer weg te gaan bij de wielerronde. En vervolgens in de talkshow De Avondetappe konden veel wielerfans zijn ‘zure’ oordeel niet waarderen. Bekijk het tourverslag van Marcel van Roosmalen en zijn dochter in de NOS-video hierboven. De Avondetappe is dagelijks tussen 21.20 uur en 23.00 uur te zien op NPO 1. Hou de gids van NPO 1 in de gaten voor de precieze starttijden. Je kunt alle afleveringen van De Avondetappe terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Jonas Vingegaard slaat dubbelslag en wint etappe 11 én gele trui Bekijk deze video » Thomas Dekker over 'Nederlandse berg' Alpe d'Huez: "Een excuus om bier te zuipen" Bekijk deze video »
Wielrennen :
‘Zure’ Marcel van Roosmalen afgebrand na De Avondetappe: bekijk tourverslag met dochter

Van Roosmalen maakt bijzonder tourverslag
Volgens velen was woensdag de spanning om te snijden toen Jonas Vingegaard geletruidrager Tadej Pogacar versloeg, maar Van Roosmalen dacht hier anders over. Eerst kon hij in het tourverslag dat hij samen met zijn dochter Lucy maakte niet wachten om weer weg te gaan bij de wielerronde. En vervolgens in de talkshow De Avondetappe konden veel wielerfans zijn ‘zure’ oordeel niet waarderen.

Bekijk het tourverslag van Marcel van Roosmalen en zijn dochter in de NOS-video hierboven.

De Avondetappe is dagelijks tussen 21.20 uur en 23.00 uur te zien op NPO 1. Hou de gids van NPO 1 in de gaten voor de precieze starttijden. Je kunt alle afleveringen van De Avondetappe terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's