Yolanthe en Wesley vieren vakantie op Ibiza: bekijk beelden van Shownieuws

Yolanthe en Wesley vieren vakantie op Ibiza: bekijk beelden van Shownieuws

Donderdag 14 juli 2022 om 13:56

Showbizzland raakt er maar niet over uitgepraat, komen Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder dan toch weer bij elkaar? De entertainmentdeskundigen van Shownieuws laten hun licht schijnen op deze kwestie en er zijn nieuwe beelden van de twee…

Lees verder onder de video.

<em>Yolanthe en Wesley</em> vieren vakantie op Ibiza: bekijk beelden van <em>Shownieuws</em> Showbizzland raakt er maar niet over uitgepraat, komen Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder dan toch weer bij elkaar? De entertainmentdeskundigen van Shownieuws laten hun licht schijnen op deze kwestie en er zijn nieuwe beelden van de twee… Lees verder onder de video. ‘Wes en Yo’ toch weer bij elkaar?Op foto’s is te zien dat ‘Wes en Yo’ vakantie vieren op Ibiza, ook hun zoontje Xess Xava is erbij. Het is de grote vraag of dit vriendschappelijk is of dat er daadwerkelijk een kans is dat ze hun huwelijk nieuw leven inblazen. Yolanthe en Wesley waren tien jaar getrouwd, drie jaar geleden gingen ze uit elkaar toen uitkwam dat de ex-voetballer vreemd was gegaan. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Exclusieve beelden: Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder herenigd op boot Bekijk deze video » Shownieuws: kiest Yolanthe Cabau voor relatie met Wesley Sneijder of Lentini? Bekijk deze video »
Gossip :

‘Wes en Yo’ toch weer bij elkaar?
Op foto’s is te zien dat ‘Wes en Yo’ vakantie vieren op Ibiza, ook hun zoontje Xess Xava is erbij. Het is de grote vraag of dit vriendschappelijk is of dat er daadwerkelijk een kans is dat ze hun huwelijk nieuw leven inblazen. Yolanthe en Wesley waren tien jaar getrouwd, drie jaar geleden gingen ze uit elkaar toen uitkwam dat de ex-voetballer vreemd was gegaan.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's