B&B Vol liefde: Richard is van slag na tongzoen met Simone

B&B Vol liefde: Richard is van slag na tongzoen met Simone

Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is nog maar net begonnen, maar in een bed & breakfast spatten de vonken er nu al vanaf. Richard valt naar eigen zeggen niet op kort haar, maar krijgt het toch behoorlijk warm van Simone. “Wat zie je er goed uit, schat”, aldus Richard, die haar vervolgens een tongzoen geeft. “Het was met tong ja, lekker hè? Potverdorie, ik ben helemaal een beetje van slag.”

Bekijk de beelden van B&B Vol liefde hieronder.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol liefde</em>: Richard is van slag na tongzoen met Simone Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is nog maar net begonnen, maar in een bed & breakfast spatten de vonken er nu al vanaf. Richard valt naar eigen zeggen niet op kort haar, maar krijgt het toch behoorlijk warm van Simone. “Wat zie je er goed uit, schat”, aldus Richard, die haar vervolgens een tongzoen geeft. “Het was met tong ja, lekker hè? Potverdorie, ik ben helemaal een beetje van slag.” Bekijk de beelden van B&B Vol liefde hieronder. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Hayriye ergert zich kapot aan Desiree in B&B Vol liefde: "Respectloos" Bekijk deze video » B&B Vol liefde: Richard onder vuur om ‘blote tieten’-opmerking Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol liefde: Richard is van slag na tongzoen met Simone

Actuele video's

Meer actuele video's