Shownieuws: Fernando verliet zijn man voor nieuwe liefde André van Duin

Shownieuws: Fernando verliet zijn man voor nieuwe liefde André van Duin

In Shownieuws vertelt Evert Santegoeds meer over de nieuwe liefde van André van Duin. Begin dit jaar werd bekend dat Van Duin weer gelukkig is in de liefde, nadat begin 2020 zijn man Martin overleed. De komiek liet zelf weten dat hij een nieuwe vriend had gevonden in Fernando Reyes, die hij al veertig jaar kent, maar Santegoeds vertelt nu dat hij destijds niet alle details omtrent hun liefde bekend heeft gemaakt. Nu blijkt namelijk dat Fernando nog getrouwd was, toen hij afsprak met André en de vonk oversprong. Hij woonde met zijn Spaanse man op Mallorca, maar hij heeft alles en iedereen achtergelaten voor Van Duin.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: Fernando verliet zijn man voor nieuwe liefde André van Duin In Shownieuws vertelt Evert Santegoeds meer over de nieuwe liefde van André van Duin. Begin dit jaar werd bekend dat Van Duin weer gelukkig is in de liefde, nadat begin 2020 zijn man Martin overleed. De komiek liet zelf weten dat hij een nieuwe vriend had gevonden in Fernando Reyes, die hij al veertig jaar kent, maar Santegoeds vertelt nu dat hij destijds niet alle details omtrent hun liefde bekend heeft gemaakt. Nu blijkt namelijk dat Fernando nog getrouwd was, toen hij afsprak met André en de vonk oversprong. Hij woonde met zijn Spaanse man op Mallorca, maar hij heeft alles en iedereen achtergelaten voor Van Duin. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: André van Duin en Fernando voor het eerst samen op de rode loper Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's