Live stream Tour de France etappe 12 (Briançon - Alpe d'Huez)

Live stream Tour de France etappe 12 (Briançon - Alpe d'Huez)

Kijk donderdag 14 juli vanaf 13.10 uur LIVE naar Tour de France etappe 11 via de livestream hierboven.

De Nederlandse berg staat weer op het programma! Donderdag 14 juli trekt het peloton in opnieuw een zware Alpenrit richting de legendarische Tour de France-col.

Het routeprofiel

Bron: letour.fr

De twaalfde etappe van de Tour de France 2022 is donderdag 14 juli te zien op NPO 1, Eurosport, België Eén en online via bovenstaande livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe volgt op Gids.tv.

Live stream <em>Tour de France</em> etappe 12 (<em>Briançon - Alpe d'Huez</em>) Kijk donderdag 14 juli vanaf 13.10 uur LIVE naar Tour de France etappe 11 via de livestream hierboven. De Nederlandse berg staat weer op het programma! Donderdag 14 juli trekt het peloton in opnieuw een zware Alpenrit richting de legendarische Tour de France-col. Het routeprofiel Bron: letour.fr De twaalfde etappe van de Tour de France 2022 is donderdag 14 juli te zien op NPO 1, Eurosport, België Eén en online via bovenstaande livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe volgt op Gids.tv. Bekijk ook Tour de France: Tiende etappe geneutraliseerd door protest op weg (video) Bekijk deze video » Zien: Magnus Cort wint tiende etappe, centimetertje voor Schultz Bekijk deze video »
Live :
Live stream Tour de France etappe 12 (Briançon - Alpe d'Huez)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV