Bram Krikke doet ‘foxwildloopje’ met Mark en Peter Gillis: bekijk de hilarische beelden

Bram Krikke doet ‘foxwildloopje’ met Mark en Peter Gillis: bekijk de hilarische beelden

Bram Krikke heeft bijzondere beelden gedeeld van zijn bezoek aan Peter Gillis, bekend van Familie Gillis: massa is kassa. Samen met zijn zoon Mark laat Peter even goed zien hoe het ‘foxwildloopje’ moet. En het lijkt erop dat Krikke het loopje behoorlijk goed onder de knie heeft.

Bekijk de video van Shownieuws met social media-beelden hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Bram Krikke</em> doet ‘foxwildloopje’ met Mark en Peter Gillis: bekijk de hilarische beelden Bram Krikke heeft bijzondere beelden gedeeld van zijn bezoek aan Peter Gillis, bekend van Familie Gillis: massa is kassa. Samen met zijn zoon Mark laat Peter even goed zien hoe het ‘foxwildloopje’ moet. En het lijkt erop dat Krikke het loopje behoorlijk goed onder de knie heeft. Bekijk de video van Shownieuws met social media-beelden hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Familie Gillis: massa is kassa: Peter doet een schaap na in galmende ruimte Bekijk deze video » Unieke beelden: Peter Gillis loopt 5 kilometer voor goede doel uit (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV