Ten minste houdbaar tot: Anna ontdekt dat haar man Paul is vreemdgegaan

Ten minste houdbaar tot: Anna ontdekt dat haar man Paul is vreemdgegaan

In de serie Ten minste houdbaar tot voelt het voor Anna alsof ze in een slechte horrorfilm is beland. In eerste instantie lijkt het erop dat ze samen met haar Paul hun ‘nest gaat verstevigen’. Maar binnen de korte keren lijkt alles helemaal mis te gaan, ze ontdekt dat Paul is vreemdgegaan. “Als dit nest uit elkaar valt, is het jouw schuld!”

Bekijk het fragment van Ten minste houdbaar tot hieronder.

Ten minste houdbaar tot is elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ten minste houdbaar tot terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ten minste houdbaar tot</em>: Anna ontdekt dat haar man Paul is vreemdgegaan In de serie Ten minste houdbaar tot voelt het voor Anna alsof ze in een slechte horrorfilm is beland. In eerste instantie lijkt het erop dat ze samen met haar Paul hun ‘nest gaat verstevigen’. Maar binnen de korte keren lijkt alles helemaal mis te gaan, ze ontdekt dat Paul is vreemdgegaan. “Als dit nest uit elkaar valt, is het jouw schuld!” Bekijk het fragment van Ten minste houdbaar tot hieronder. Ten minste houdbaar tot is elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ten minste houdbaar tot terugkijken bij Gids.tv. Ten minste houdbaar tot: "De kinderen hebben meer seks dan wij" Bekijk deze video » Ten minste houdbaar tot: ‘Gekke wijven zoeken verlichting op Pieterpad’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV