Zien: Pidcock wint twaalfde etappe L'Alpe d'Huez tijdens Tour de France

Zien: Pidcock wint twaalfde etappe L'Alpe d'Huez tijdens Tour de France

Pidcock domineert tijdens de twaalfde etappe van de Tour de France. De Brit is als eerste boven op de L'Alpe d'Huez door zijn voorsprong te behouden.

Zien: <em>Pidcock</em> wint twaalfde etappe L'Alpe d'Huez tijdens <em>Tour de France</em> Pidcock domineert tijdens de twaalfde etappe van de Tour de France. De Brit is als eerste boven op de L'Alpe d'Huez door zijn voorsprong te behouden. Gele truiJonas Vingegaard had het even zwaar door meerdere aanvallen van Tadej Pogacar, maar hij behoudt zijn gele trui. Louis Meintjes werd op 48 seconden tweede en Chris Froome eindigde met twee minuten als derde. Bekijk de video van Eurosport hierboven. Bekijk ook Thomas Dekker over 'Nederlandse berg' Alpe d'Huez: "Een excuus om bier te zuipen" Bekijk deze video » ‘Zure’ Marcel van Roosmalen afgebrand na De Avondetappe: bekijk tourverslag met dochter Bekijk deze video » Live stream Tour de France etappe 12 (Briançon - Alpe d'Huez) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Pidcock wint twaalfde etappe L'Alpe d'Huez tijdens Tour de France

Gele trui
Jonas Vingegaard had het even zwaar door meerdere aanvallen van Tadej Pogacar, maar hij behoudt zijn gele trui. Louis Meintjes werd op 48 seconden tweede en Chris Froome eindigde met twee minuten als derde.

Bekijk de video van Eurosport hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's