Nieuw seizoen Familie Gillis: "We hebben weer wat vastgoed gekocht" (video)

Nieuw seizoen Familie Gillis: "We hebben weer wat vastgoed gekocht" (video)

Donderdag 14 juli 2022 om 21:53

Alle Gillis-fans opgelet: er komt een nieuw seizoen aan van de populaire reality-serie. Peter Gillis himself heeft er zin in en verklapt wat we te zien krijgen in het nieuwe seizoen: "We hebben weer wat vastgoed gekocht en niet vergeten het kasteel."

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf 6 september elke dinsdag te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Nieuw seizoen <em>Familie Gillis</em>: &quot;We hebben weer wat vastgoed gekocht&quot; (video) Alle Gillis-fans opgelet: er komt een nieuw seizoen aan van de populaire reality-serie. Peter Gillis himself heeft er zin in en verklapt wat we te zien krijgen in het nieuwe seizoen: "We hebben weer wat vastgoed gekocht en niet vergeten het kasteel." Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf 6 september elke dinsdag te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Unieke beelden: Peter Gillis loopt 5 kilometer voor goede doel uit (video) Bekijk deze video » Bram Krikke doet ‘foxwildloopje’ met Mark en Peter Gillis: bekijk de hilarische beelden Bekijk deze video » Peter Gillis: 'Nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa vanaf 6 september' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's