Diana Sardjoe vertelt in Op1 over haar zoon die in de drugscriminaliteit belandde

Diana Sardjoe vertelt in Op1 over haar zoon die in de drugscriminaliteit belandde

Vrijdag 15 juli 2022 om 08:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Diana Sardjoe</em> vertelt in <em>Op1</em> over haar zoon die in de drugscriminaliteit belandde Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Donderdag was in Op1 veel aandacht voor criminaliteit in de Rotterdamse haven. De uitzending werd zelfs vanaf die bijzondere locatie uitgezonden. Diana Sardjoe, oprichter van de stichting 'De moeder is de sleutel', vertelt over haar zoon. Hij werd geronseld door drugscriminelen en de verleiding was voor hem te groot: het is een snelle weg naar erkenning, succes en veel geld. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Diana Sardjoe vertelt in Op1 over haar zoon die in de drugscriminaliteit belandde

Donderdag was in Op1 veel aandacht voor criminaliteit in de Rotterdamse haven. De uitzending werd zelfs vanaf die bijzondere locatie uitgezonden. Diana Sardjoe, oprichter van de stichting 'De moeder is de sleutel', vertelt over haar zoon. Hij werd geronseld door drugscriminelen en de verleiding was voor hem te groot: het is een snelle weg naar erkenning, succes en veel geld.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's