Ed Sheeran treedt op in Amsterdam: 'Hele stadion ging uit z'n plaat' (Shownieuws)

Ed Sheeran treedt op in Amsterdam: 'Hele stadion ging uit z'n plaat' (Shownieuws)

Bekijk hier beelden van Ed Sheeran in de Johan Cruijff ArenA.

Ed Sheeran trad donderdagavond op in de Johan Cruijff ArenA en bij Shownieuws wordt dit concert uitgebreid besproken. Fotograaf William Rutten was erbij en hij vertelt meer over de superster die twee keer het stadion heeft uitverkocht. Normaal speelt de Britse singer-songwriter in zijn eentje op het podium, maar deze keer heeft Sheeran een band meegenomen. Ook had hij een toepasselijk shirt aangetrokken met Amsterdam erop.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ed Sheeran</em> treedt op in Amsterdam: 'Hele stadion ging uit z'n plaat' (<em>Shownieuws</em>) Bekijk hier beelden van Ed Sheeran in de Johan Cruijff ArenA. Ed Sheeran trad donderdagavond op in de Johan Cruijff ArenA en bij Shownieuws wordt dit concert uitgebreid besproken. Fotograaf William Rutten was erbij en hij vertelt meer over de superster die twee keer het stadion heeft uitverkocht. Normaal speelt de Britse singer-songwriter in zijn eentje op het podium, maar deze keer heeft Sheeran een band meegenomen. Ook had hij een toepasselijk shirt aangetrokken met Amsterdam erop. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Ed Sheeran en Oekraïense band Antytila scoren hit: bekijk beelden van de videoclip Bekijk deze video » Zien: Ed Sheeran zingt 'Perfect' in Johan Cruijff Arena en hele stadion doet mee Bekijk deze video »
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's