Shownieuws: Ivana Trump (73) overleden aan hartproblemen, "schok voor ons allemaal"

Shownieuws: Ivana Trump (73) overleden aan hartproblemen, "schok voor ons allemaal"

Ivana Trump, de eerste vrouw van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump, is donderdag op 73-jarige leeftijd overleden aan hartproblemen. Ook in Shownieuws wordt hier aandacht aan besteedt; volgens Bart Ettekoven is het "een schok voor ons allemaal". Dat lijkt wellicht wat overdreven, want vervolgens wordt vrolijk gesproken over Ivana als "Dynasty in het echt" en "de eerste die flink in zich liet snijden", refererend aan de vele cosmetische ingrepen die ze heeft ondergaan. Hoe dan ook, het nieuws van haar overlijden kwam wel als een verrassing.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Shownieuws</em>: Ivana Trump (73) overleden aan hartproblemen, &quot;schok voor ons allemaal&quot; Ivana Trump, de eerste vrouw van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump, is donderdag op 73-jarige leeftijd overleden aan hartproblemen. Ook in Shownieuws wordt hier aandacht aan besteedt; volgens Bart Ettekoven is het "een schok voor ons allemaal". Dat lijkt wellicht wat overdreven, want vervolgens wordt vrolijk gesproken over Ivana als "Dynasty in het echt" en "de eerste die flink in zich liet snijden", refererend aan de vele cosmetische ingrepen die ze heeft ondergaan. Hoe dan ook, het nieuws van haar overlijden kwam wel als een verrassing. Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Nieuwe documentaire Discovery+ biedt exclusieve inkijk in Trump-familie’ (video) Bekijk deze video » Raymond Mens over onderzoek naar Donald Trump: "Republikeinen willen commissie aftuigen" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV