Op1: minister Dilan Yeşilgöz wil regeling voor kroongetuigen aanpassen

Op1: minister Dilan Yeşilgöz wil regeling voor kroongetuigen aanpassen

Vrijdag 15 juli 2022 om 08:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: minister Dilan Yeşilgöz wil regeling voor <em>kroongetuigen</em> aanpassen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Minister Dilan Yeşilgöz van Justitie en Veiligheid heeft diverse plannen om drugscriminelen aan te pakken. Eén van die plannen is het uitbreiden van de kroongetuigenregeling. Nu moet je, om hiervoor in aanmerking te komen, een zware crimineel met veel misdaden op je kerfstok zijn. Yeşilgöz wil echter eerder in de keten ingrijpen, zodat hele netwerken opgerold kunnen worden. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: minister Dilan Yeşilgöz wil regeling voor kroongetuigen aanpassen

Minister Dilan Yeşilgöz van Justitie en Veiligheid heeft diverse plannen om drugscriminelen aan te pakken. Eén van die plannen is het uitbreiden van de kroongetuigenregeling. Nu moet je, om hiervoor in aanmerking te komen, een zware crimineel met veel misdaden op je kerfstok zijn. Yeşilgöz wil echter eerder in de keten ingrijpen, zodat hele netwerken opgerold kunnen worden.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's