Erica op Reis in Brazilië gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Erica op Reis in Brazilië gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Erica op Reis in Brazilië gemist? Bekijk hier de hele uitzending De herhalingencarrousel draait ook bij de publieke omroep op volle toeren deze zomer. Vanavond herhaalt NPO 1 een aflevering uit 2018 van Erica op reis. In dit reisprogramma bezoekt Erica Terpstra allerlei exotische locaties. BraziliëHet exotische gehalte is in de eerste aflevering meteen hoog, want Erica gaat op reis naar Brazilië. In dit Zuid-Amerikaanse land gaat ze op zoek naar de Afrikaanse wortels van Brazilië. Ze begint haar reis aan de oostkust waar eeuwen geleden miljoenen Afrikaanse slaven voet aan wal zetten. Erica vervolgt haar reis en bezoekt de kleurrijke stad Salvador Behia. VechtdansIn deze enerverende stad is het Afrikaanse DNA nog altijd goed voelbaar. De van origine Afrikaanse vechtdans Capoeira wordt in deze stad veel beoefend. In Salvador Bahia bezoekt Erica markten, heeft ze bijzondere gesprekken met inwoners, proeft ze lokale specialiteiten en is ze getuige van een geheimzinnige ceremonie. :[broadcast:videos](ids:"460702" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Vrijdag 15 juli 2022 om 20:00

De herhalingencarrousel draait ook bij de publieke omroep op volle toeren deze zomer. Vanavond herhaalt NPO 1 een aflevering uit 2018 van Erica op reis. In dit reisprogramma bezoekt Erica Terpstra allerlei exotische locaties.

Brazilië
Het exotische gehalte is in de eerste aflevering meteen hoog, want Erica gaat op reis naar Brazilië. In dit Zuid-Amerikaanse land gaat ze op zoek naar de Afrikaanse wortels van Brazilië. Ze begint haar reis aan de oostkust waar eeuwen geleden miljoenen Afrikaanse slaven voet aan wal zetten. Erica vervolgt haar reis en bezoekt de kleurrijke stad Salvador Behia.

Vechtdans
In deze enerverende stad is het Afrikaanse DNA nog altijd goed voelbaar. De van origine Afrikaanse vechtdans Capoeira wordt in deze stad veel beoefend. In Salvador Bahia bezoekt Erica markten, heeft ze bijzondere gesprekken met inwoners, proeft ze lokale specialiteiten en is ze getuige van een geheimzinnige ceremonie.

:[broadcast:videos](ids:"460702" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's