Roel van Velzen openhartig over keuze voor Nederlandstalig: "Heb het nooit gedurfd"

Roel van Velzen openhartig over keuze voor Nederlandstalig: "Heb het nooit gedurfd"

Roel van Velzen kennen we als de zanger van hits als 'Baby Get Higher', 'When Summer Ends' en 'Burn'. Tot dusver zong hij altijd in het Engels, maar hij heeft besloten om zich te gaan richten op Nederlandstalige muziek. "Ik kwam erachter dat ik het tot nu toe nooit gedurfd heb."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van donderdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Roel van Velzen</em> openhartig over keuze voor Nederlandstalig: &quot;Heb het nooit gedurfd&quot; Roel van Velzen kennen we als de zanger van hits als 'Baby Get Higher', 'When Summer Ends' en 'Burn'. Tot dusver zong hij altijd in het Engels, maar hij heeft besloten om zich te gaan richten op Nederlandstalige muziek. "Ik kwam erachter dat ik het tot nu toe nooit gedurfd heb." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van donderdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. ScheidingVolgens Van Velzen communiceer je met Nederlandstalige nummers veel directer: "Je bent echt wat je zingt." Daar was hij aan toe door een tumultueuze periode in zijn privéleven. Zijn vader overleed en hij maakte een scheiding door, waar hij over praatte in zijn podcast Roels Sofasessies. Het heeft er mede aan bijgedragen dat hij nu voor Nederlandstalige muziek kiest. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Roel van Velzen openhartig over keuze voor Nederlandstalig: "Heb het nooit gedurfd"

Scheiding
Volgens Van Velzen communiceer je met Nederlandstalige nummers veel directer: "Je bent echt wat je zingt." Daar was hij aan toe door een tumultueuze periode in zijn privéleven. Zijn vader overleed en hij maakte een scheiding door, waar hij over praatte in zijn podcast Roels Sofasessies. Het heeft er mede aan bijgedragen dat hij nu voor Nederlandstalige muziek kiest.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV