Samenvatting Frankrijk - België (EK vrouwenvoetbal)

Samenvatting Frankrijk - België (EK vrouwenvoetbal)

Lees hier hoe je alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen kunt volgen bij Gids.tv.

De Belgische vrouwen kregen donderdagavond op het EK Vrouwenvoetbal Frankrijk op bezoek. Eerder wist Frankrijk nog met ruime cijfers te winnen van Italie, en ook deze keer gaan de Franse voetbalsters er met de winst vandoor. Ondanks de blessure van topper Marie-Antoinette Katoto weet Frankrijk te winnen en wellicht spelen ze in de kwartfinale tegen de Nederlandse vrouwen...

Bekijk de samenvatting van Frankrijk - België (EK Vrouwenvoetbal) in de NOS-video hieronder. Hier kun je het speelschema van het EK Vrouwenvoetbal bekijken.

Samenvatting <em>Frankrijk - België</em> (EK vrouwenvoetbal) Lees hier hoe je alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen kunt volgen bij Gids.tv. De Belgische vrouwen kregen donderdagavond op het EK Vrouwenvoetbal Frankrijk op bezoek. Eerder wist Frankrijk nog met ruime cijfers te winnen van Italie, en ook deze keer gaan de Franse voetbalsters er met de winst vandoor. Ondanks de blessure van topper Marie-Antoinette Katoto weet Frankrijk te winnen en wellicht spelen ze in de kwartfinale tegen de Nederlandse vrouwen... Bekijk de samenvatting van Frankrijk - België (EK Vrouwenvoetbal) in de NOS-video hieronder. Hier kun je het speelschema van het EK Vrouwenvoetbal bekijken. Samenvatting Nederland - Portugal (EK voetbal voor vrouwen) Bekijk deze video » Samenvatting Italië - IJsland (EK vrouwenvoetbal) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Frankrijk - België (EK vrouwenvoetbal)

Actuele video's

Meer actuele video's