Buren geschokt na steekpartij Dordrecht met 4 slachtoffers, waaronder 3 kinderen (video)

Buren geschokt na steekpartij Dordrecht met 4 slachtoffers, waaronder 3 kinderen (video)

In Dordrecht zijn bij een steekpartij vijf gewonden gevallen, onder wie drie jonge kinderen. Buren zijn geschokt door deze gebeurtenis, zij omschrijven de mensen bij wie het drama zich heeft afgespeeld als 'normaal' en 'aardig'. "Wat een drama", aldus een buurman. Twee kinderen zijn zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht, ook een ander kind onder de 10 jaar en een man van 59 jaar raakten gewond. Een 39-jarige vrouw is aangehouden.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Buren geschokt na <em>steekpartij Dordrecht</em> met 4 slachtoffers, waaronder 3 kinderen (video) In Dordrecht zijn bij een steekpartij vijf gewonden gevallen, onder wie drie jonge kinderen. Buren zijn geschokt door deze gebeurtenis, zij omschrijven de mensen bij wie het drama zich heeft afgespeeld als 'normaal' en 'aardig'. "Wat een drama", aldus een buurman. Twee kinderen zijn zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht, ook een ander kind onder de 10 jaar en een man van 59 jaar raakten gewond. Een 39-jarige vrouw is aangehouden. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Rechtszaak Tindermoord begonnen: "Moeder kan niet meer functioneren" (video) Bekijk deze video » Drama op Schiphol blijft aanhouden: "Ik zag mensen huilen" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV