B&B Vol liefde: Desiree probeert in Italië vlees van koe te bestellen: ‘Mhoe!”

B&B Vol liefde: Desiree probeert in Italië vlees van koe te bestellen: ‘Mhoe!”

Hans heeft in B&B Vol liefde een nogal bijzondere dame op bezoek gekregen om mee te daten. Desiree wil graag lekker koken, maar dan moet natuurlijk eten worden ingekocht. In Italië is dat nog niet zo makkelijk voor Desiree, en ze heeft gehakt nodig. “Not from a pork”, aldus de hysterische Desiree, die bij de slager op geheel eigen wijze duidelijk maakt dat ze vlees van een koe wil: “Mhoe!”

Bekijk de beelden van B&B Vol liefde hieronder.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol liefde</em>: Desiree probeert in Italië vlees van koe te bestellen: ‘Mhoe!” Hans heeft in B&B Vol liefde een nogal bijzondere dame op bezoek gekregen om mee te daten. Desiree wil graag lekker koken, maar dan moet natuurlijk eten worden ingekocht. In Italië is dat nog niet zo makkelijk voor Desiree, en ze heeft gehakt nodig. “Not from a pork”, aldus de hysterische Desiree, die bij de slager op geheel eigen wijze duidelijk maakt dat ze vlees van een koe wil: “Mhoe!” Bekijk de beelden van B&B Vol liefde hieronder. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Excentrieke Desiree overweldigt B&B Vol liefde-Hans: "Zo ben je de hele dag?" Bekijk deze video » B&B Vol liefde: Richard is van slag na tongzoen met Simone Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV