B&B Vol liefde: Hayriye krijgt hartkloppingen van Desiree: ‘Ik ben echt klaar met je’

B&B Vol liefde: Hayriye krijgt hartkloppingen van Desiree: ‘Ik ben echt klaar met je’

In B&B Vol liefde barst de bom in de bed & breakfast van Hans. Desiree is met veel bombarie binnengekomen en de excentrieke dame zorgt volgens Hayriye voor veel stress in huis. Als Desiree op zoek is naar augurken en Hans een pot laat halen, besluit Hayriye haar tot de orde te roepen.

Lees verder onder de video.

<em>B&amp;B Vol liefde</em>: Hayriye krijgt hartkloppingen van Desiree: ‘Ik ben echt klaar met je’ In B&B Vol liefde barst de bom in de bed & breakfast van Hans. Desiree is met veel bombarie binnengekomen en de excentrieke dame zorgt volgens Hayriye voor veel stress in huis. Als Desiree op zoek is naar augurken en Hans een pot laat halen, besluit Hayriye haar tot de orde te roepen. Lees verder onder de video. Hayriye vindt het echt belachelijk“Ik vind het echt belachelijk. Het gaat me echt te ver nu. Ik krijg gewoon hartkloppingen, dat ik denk van, er zijn zo veel dingen al gebeurd, er is zo veel stress geweest inmiddels waar wij allemaal last van hebben”, aldus Hayriye. “Ik probeerde lang heel aardig te blijven maar het zit me echt tot hier nu. Sorry, ik ben echt even klaar met je, Desiree.” Maar zij heeft geen idee waar Hayriye het over heeft… Bekijk de beelden van B&B Vol liefde in de video van RTL Boulevard hierboven. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Hayriye ergert zich kapot aan Desiree in B&B Vol liefde: "Respectloos" Bekijk deze video » B&B Vol liefde: Desiree probeert in Italië vlees van koe te bestellen: ‘Mhoe!” Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol liefde: Hayriye krijgt hartkloppingen van Desiree: ‘Ik ben echt klaar met je’

Hayriye vindt het echt belachelijk
“Ik vind het echt belachelijk. Het gaat me echt te ver nu. Ik krijg gewoon hartkloppingen, dat ik denk van, er zijn zo veel dingen al gebeurd, er is zo veel stress geweest inmiddels waar wij allemaal last van hebben”, aldus Hayriye. “Ik probeerde lang heel aardig te blijven maar het zit me echt tot hier nu. Sorry, ik ben echt even klaar met je, Desiree.” Maar zij heeft geen idee waar Hayriye het over heeft…

Bekijk de beelden van B&B Vol liefde in de video van RTL Boulevard hierboven.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's