Marco Borsato laat weer van zich horen op Instagram: nieuw nummer van zoon Luca

Marco Borsato laat weer van zich horen op Instagram: nieuw nummer van zoon Luca

Het is al een hele tijd stil rond Marco Borsato, sinds hij in verband wordt gebracht met seksueel grensoverschrijdend gedrag laat de zanger weinig van zich horen. Vrijdag heeft Marco wel weer Instagram stories gepost, namelijk het nieuwe nummer van zijn zoon Luca. Borsato deelt een fragment van het liedje Private Party van Luca, die al een tijdje los van zijn vader werkt aan zijn eigen muzikale carrière.

Bekijk de beelden die Marco Borsato op Instagram post in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marco Borsato</em> laat weer van zich horen op Instagram: nieuw nummer van zoon Luca Het is al een hele tijd stil rond Marco Borsato, sinds hij in verband wordt gebracht met seksueel grensoverschrijdend gedrag laat de zanger weinig van zich horen. Vrijdag heeft Marco wel weer Instagram stories gepost, namelijk het nieuwe nummer van zijn zoon Luca. Borsato deelt een fragment van het liedje Private Party van Luca, die al een tijdje los van zijn vader werkt aan zijn eigen muzikale carrière. Bekijk de beelden die Marco Borsato op Instagram post in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: Marco Borsato zoekt naar roots op vakantie in Italië Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden: videoclip debuutsingle Luca Borsato Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's