Ten minste houdbaar tot: Anna moet een lijk met een zak over haar hoofd spelen

Ten minste houdbaar tot: Anna moet een lijk met een zak over haar hoofd spelen

Anna is dolblij als ze mag figureren in Flikken Maastricht, zo is te zien in de serie Ten minste houdbaar tot. Maar het blijkt niet echt haar droomrol te zijn, ze moet een lijk spelen. “Deze is toch veel te oud?”, is de reactie van de regisseur. Maar dan krijgt hij een ‘briljant’ idee. “Zak erover! Je bent gewurgd met een plastic zak en een stuk tape.”

Bekijk het fragment van Ten minste houdbaar tot hieronder.

Ten minste houdbaar tot is elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ten minste houdbaar tot terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ten minste houdbaar tot</em>: Anna moet een lijk met een zak over haar hoofd spelen Anna is dolblij als ze mag figureren in Flikken Maastricht, zo is te zien in de serie Ten minste houdbaar tot. Maar het blijkt niet echt haar droomrol te zijn, ze moet een lijk spelen. “Deze is toch veel te oud?”, is de reactie van de regisseur. Maar dan krijgt hij een ‘briljant’ idee. “Zak erover! Je bent gewurgd met een plastic zak en een stuk tape.” Bekijk het fragment van Ten minste houdbaar tot hieronder. Ten minste houdbaar tot is elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ten minste houdbaar tot terugkijken bij Gids.tv. Ten minste houdbaar tot: ‘Gekke wijven zoeken verlichting op Pieterpad’ Bekijk deze video » Ten minste houdbaar tot: Anna ontdekt dat haar man Paul is vreemdgegaan Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV