Zien: Erica Meiland verpestte vrijgezellenfeest van dochter Maxime

Zien: Erica Meiland verpestte vrijgezellenfeest van dochter Maxime

Vrijdag 15 juli 2022 om 17:20

Erica Meiland was mee met de "bachelorette party" van Maxime, haar dochter. Ze vertelt in Wat Goeeed! over die party en hoe zij dat wist te verpesten.

Zien: <em>Erica Meiland</em> verpestte vrijgezellenfeest van dochter Maxime Erica Meiland was mee met de "bachelorette party" van Maxime, haar dochter. Ze vertelt in Wat Goeeed! over die party en hoe zij dat wist te verpesten. Nepsluiertje"Ik was al weet ik het hoeveel jaar niet in Amsterdam geweest. Maxime zat daar natuurlijk met zo'n nepsluiertje", memoreert Erica. Die wist overigens op een bijzondere manier de verrassing te verpesten: "Ik moet mij wel even netjes aankleden, want we hebben vanmiddag vrijgezellenfeest. Voordat ik het wist, was het al uit." Bekijk het fragment van Wat Goeeed! hierboven. Bekijk ook Video: Martien Meiland vertelt over ziin coming-out in podcast Bekijk deze video » Wat Goeeed!: Rachel Hazes over de impact van media op haar leven Bekijk deze video »
Show :

Nepsluiertje
"Ik was al weet ik het hoeveel jaar niet in Amsterdam geweest. Maxime zat daar natuurlijk met zo'n nepsluiertje", memoreert Erica. Die wist overigens op een bijzondere manier de verrassing te verpesten: "Ik moet mij wel even netjes aankleden, want we hebben vanmiddag vrijgezellenfeest. Voordat ik het wist, was het al uit."

Bekijk het fragment van Wat Goeeed! hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's