Zien: Verdachte in zaak Peter R. de Vries opgepakt in Spanje (video)

Zien: Verdachte in zaak Peter R. de Vries opgepakt in Spanje (video)

De Spaanse politie heeft deze week beelden vrijgegeven van de aanhouding van een verdachte die betrokken zou zijn bij de moord op Peter R. de Vries. Collega John van den Heuvel legt uit waarom het nu zo moeilijk was om deze verdachte op te pakken.

Zien: <em>Verdachte</em> in zaak Peter R. de Vries opgepakt in <em>Spanje</em> (video) De Spaanse politie heeft deze week beelden vrijgegeven van de aanhouding van een verdachte die betrokken zou zijn bij de moord op Peter R. de Vries. Collega John van den Heuvel legt uit waarom het nu zo moeilijk was om deze verdachte op te pakken. "Er is zelfs een speciaal team aan te pas gekomen van de Spaanse politie", stelt Van den Heuvel. De man zou gefilmd hebben direct na de aanslag. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Op1 gemist? Zo kon Ridouan Taghi vanuit de EBI in Vught communiceren met handlangers Bekijk deze video » John van den Heuvel in Open Kaart over veiligheid: "Vaker door het oog van de naald gekropen" Bekijk deze video »
Misdaad :
Zien: Verdachte in zaak Peter R. de Vries opgepakt in Spanje (video)

"Er is zelfs een speciaal team aan te pas gekomen van de Spaanse politie", stelt Van den Heuvel. De man zou gefilmd hebben direct na de aanslag.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's