Geweldige concert Ed Sheeran had één groot nadeel: "Geluid was zo slecht"

Geweldige concert Ed Sheeran had één groot nadeel: "Geluid was zo slecht"

De immens populaire Britse singer-songwriter Ed Sheeran is in Nederland voor een concertreeks in de Johan Cruijff ArenA. Het eerste concert in de reeks was een groot succes, maar had ook een groot nadeel.

Geweldige concert <em>Ed Sheeran</em> had één groot nadeel: &quot;Geluid was zo slecht&quot; De immens populaire Britse singer-songwriter Ed Sheeran is in Nederland voor een concertreeks in de Johan Cruijff ArenA. Het eerste concert in de reeks was een groot succes, maar had ook een groot nadeel. GeluidTout bekend Nederland was uitgelopen voor het concert, die een prachtige avond beleeft hebben. Het geluid echter is niet om over naar huis te schrijven: "Ik heb de eerste drie kwartier gedacht: hoe ga ik dit overleven? Het zong enorm rond." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Zien: Ed Sheeran zingt 'Perfect' in Johan Cruijff Arena en hele stadion doet mee Bekijk deze video » ZIEN: Ed Sheeran zingt duet met grote fan in Johan Cruijff ArenA Bekijk deze video »
Muziek :
Geweldige concert Ed Sheeran had één groot nadeel: "Geluid was zo slecht"

Geluid
Tout bekend Nederland was uitgelopen voor het concert, die een prachtige avond beleeft hebben. Het geluid echter is niet om over naar huis te schrijven: "Ik heb de eerste drie kwartier gedacht: hoe ga ik dit overleven? Het zong enorm rond."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV