I Want Your Song gemist? Tino Martin zingt het winnende lied (video)

I Want Your Song gemist? Tino Martin zingt het winnende lied (video)

In deze aflevering van I Want Your Song staat Tino Martin centraal. Hij gaat op zoek naar zijn nieuwe single. Welk liedje gaat het worden?

<em>I Want Your Song</em> gemist? <em>Tino Martin</em> zingt het winnende lied (video) In deze aflevering van I Want Your Song staat Tino Martin centraal. Hij gaat op zoek naar zijn nieuwe single. Welk liedje gaat het worden? DreamHet liedje wat hij kiest heet 'Ik kan niet alleen zijn', die hij helemaal naar zijn eigen hand zet. De schrijver van het liedje is ook helemaal blij: "Het is echt een dream come true!" Bekijk het fragment van I Want Your Song hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dream
Het liedje wat hij kiest heet 'Ik kan niet alleen zijn', die hij helemaal naar zijn eigen hand zet. De schrijver van het liedje is ook helemaal blij: "Het is echt een dream come true!"

Bekijk het fragment van I Want Your Song hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV